Tuoreet Vihannekset

Meiltä löydät laadukkaat ja terveelliset vihannekset, joita sekä maahantuomme, viemme ja myymme. Suosimme lähiruokaa ja pyrimmekin aina etsimään mahdollisuuksien mukaan suomalaisia kasvattajia. Tervetuloa maistamaan tuotteitamme – mausta sen viimeistään erotat!

Jo liki kahdenkymmenen vuoden kokemuksella vihannesten myyntiä.

Terveellisyys

Vihannekset ovat terveellisiä. Puoli kiloa päivässä on hyvä nyrkkisääntö päivittäisestä tarpeesta. Ostamalla vihannekset meiltä saat samalla takuun, että ne ovat turvallisia ja laadukkaita.

Tuoreus

Meille on tärkeää se, että myymämme tuotteet ovat tuoreita. Takaammekin tämän erittäin toimivalla tilaus-myynti-rytmillä. Tavara ei viivy varastassa pitkiä aikoja, vaan siirtyy asiakkaille nopeasti. Kalustomme on nykyaikaista myös viilennyksen osalta. Näin takaamme tuotteiden tuoreuden perille asti.

Laatu

Varmistamme itse henkilökohtaisesti jokaisen tuotteemme alkuperän ja seuraamme sekä teemme yhteistyötä aktiivisesti kasvattajien kanssa.

Läheltä

Mitä lähempää, sen parempi! Kahdesta yhtä laadukkaasta tuotteesta valitsemme aina lähempää tulevan. Näin säästämme luontoa ja suosimme paikallisia tuottajia. Kaikki voittavat – eniten sinä asiakkaana!

Alkuperällä on väliä…

Kaikki myymämme vihannekset ovat peräisin vastuullisilta ja pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneiltamme. Näin varmistamme tuotteidemme turvallisuuden ja terveellisyyden jo alusta lähtien.

Heräsikö kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää vihanneksista ja muista tuoreista herkuistamme.